Home » JUHA LÖYSÄ DYNY LÖTJÖSELLE VARAMIES!

JUHA LÖYSÄ DYNY LÖTJÖSELLE VARAMIES!

Heinäkuu on suurien mahdollisuuksien ja yllätysten kuukausi rytmien ystäville. Tuolloin Napanderin rumpalin korvaa keikoilla varamies Antti Vikari!

Juha Löysä Dyny Lötjösen kuistinrakennusprojekti Juvalla on osoittautunut arvioitua suuremmaksi: ”Joudun ottamaan Napanderista palkatonta, koska joudun hakemaan terassiruuveja useammasta paikasta. Ja käteenkin taitaa tulla ihokarva”, selventää Juha Lötjönen.

Juhan ansaitun puuhaloman aikana hänet korvaa varamies Antti Vikari. Vikarille Dynyn paikkaaminen on mittava haaste. ”Olo on kuin Jimmy Nicolilla”, luonnehtii Vikari. Nicol oli Ringo Starrin varamies Beatlesissa, kun Ringo joutui umpisuolileikkaukseen. ”Juha Löysä Dyny Lötjösen saappaat ovat suuret, mutta onneksi löysin hyyskästä tuntuvan määrän Oriveden Sanomia fylliksi”.

Bongaa Antti heinäkuun keikoilla ja kannusta hänet mittaviin suorituksiin! Ana ensimmäisen kerran tulessa Harjavallassa lauantaina 8.7!

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube