Home » NYT TULEE TUPLAJUHLA! SUOMI 100 JA MARTTI SERVO & NAPANDER 20 VUOTTA!

NYT TULEE TUPLAJUHLA! SUOMI 100 JA MARTTI SERVO & NAPANDER 20 VUOTTA!

SERVOLTA LUVASSA UUSI VINYYLILEVY SEKÄ 20-VUOTISJUHLAKIERTUE

Vuosi 2017 tarjoaa herkkua tasalukujen ystäville. Suomen 100-vuotinen itsenäinen historia ja Martti Servo & Napanderin 20-vuotinen musiikkitaival nostattavat lippuja salkoon taloissa, tölleissä ja kaupunkikämpissä kautta maan!

Absurdilla huumorilla ja tarttuvilla lauluilla hurmanneen Martti Servon ja Napanderin ensimmäisen Jälkijunassa – 13 suurinta –levyn julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Yhdeksän studioalbumia, yhden konserttitaltioinnin ja liki kultaa myyneen kokoelmalevyn julkaissut Martti Servo & Napander viettääkin ensi vuonna juhlavuotta, joka tulee olemaan täynnä arvokkuutta ja rekyyliä.

Juhlavuosi käynnistyy kolmella singlejulkaisuilla heti vuoden 2017 alussa. Lopulta nämä singlet niputetaan yhdeksi vinyylilevyksi, joka julkaistaan loppukeväästä. Uusien kappaleiden aihekirjo on laaja pitäen sisällään kotomaamme historian käänteet ja kiputilat. Vinyylialbumi on nimeltään ’Paljon onnea Suomi!’.

Uuden musiikin lisäksi vuosi 2017 kuluu  Martti Servo & Napanderin 20-vuotisjuhlakiertueen merkeissä.  ’Kahdenkympin villitys’ –nimisen kiertueen avajaiskonsertti järjestetään 4.2. Helsingin Virgin Oilissa. Pasi Heikuran juontamassa illassa  on tarjolla runsaasti erikoisohjelmaa: Modern Tsuippa Quartet esittää Napanderin klassikoita jazz -sovituksina, illan levymusiikista vastaa maineikas Viemäri-Ville, Napanderin edellisen tuotantokauden työasut huutokaupataan perinteen mukaan ja luonnollisesti Martti & Napander esiintyy kera uuden ja vanhan materiaalin.

”Kehotan väkevästi kaikkia tutustumaan Napanderin uuteen musiikkiin. Ja  tervetuloa tapaamaan synttärisankareita tien päälle! Kiitos 1997-2017!”
Terveisin,
Martti Servo

napsut20v

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube