Home » KANSSASI KAHDEN! MARTTI SERVO & MOODS LEVYNTEOSSA!

KANSSASI KAHDEN! MARTTI SERVO & MOODS LEVYNTEOSSA!

Martti Servo & Moods- viihdeduo puuhailee tämän kevään suuren projektin parissa: Tekeillä on täysimittainen duolevy, joka kantaa nimeä ”Kanssasi kahden”.

Martti Servo & Moods- duo koostuu kahdesta toimijasta – Martti Servosta ja urkuri Hannu ”Moody” Muukkulasta. Takana on satoja keikkoja, joten aika todellakin oli kypsä albumille. ”Nyt on hyvä losauttaa”, Muukkula toteaa. ”Kanssasi kahden” tulee yllättämään kuulijansa. Kuinka massiivista soundia pystytäänkään duolla aikaansaamaan. ”Tämä on jatkuva ihmettelyn aihe. Suurin syyllinen on Hannun käskyttämä Technics Pikkupoika- urkuprosessori, jonka sisään loihditut sovitukset eivät jätä sijaa toiveille”, Martti hehkuttaa.

MarttiMoods2
Martti Servo & Moods studiossa.

”Kanssasi kahden” tulee sisältämään aivan uusia kappaleita, sekä ainutlaatuisia duoversioita napanderklassikoista. Ulos levy tulee huhti-toukokuussa 2015. Samanaikaisesti Martti Servo & Napander jatkaa normaaliin tapaan uuden orkesterialbumin valmistelua. Sen tiimoilta studioon mennään todennäköisesti syksyllä 2015.

Mutta siihen saakka haluamme olla ”Kanssasi kahden”. Lisää tietoa duolevyn valmistumisesta näillä sivuilla kevään edetessä!

MoodyjaRiku
Riku Pääkkönen Ranka- levy-yhtiöstä on tyytyväinen: ”Asiallinen lätty tulee”. Hannua vähän ujostuttaa

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube