Home » MARTTI SERVO SYRJÄYTETTY? NAPANDERILLA UUSI SOLISTI!

MARTTI SERVO SYRJÄYTETTY? NAPANDERILLA UUSI SOLISTI!

maire_wwwMartti Servo & Napander on tehnyt uuden kesäsinglen, mutta laulaja ei kuulosta Martilta. Eikä hän myöskään ole Martti. Hän on Maire Kukkonen! Kaunis, surullinen, mutta myös kesän mystistä voimaa hengittävä kappale on soitannollisesti taattua Napanderia, mutta laulu jotain aivan muuta. Maire Kukkosen poikkeuksellisen kaunis ääni nostaa sävellyksen uudelle tasolle. Maire Kukkonen & Napander esittelee kesän 2014 soundin: ”Tänä kesänä mä rakastun”!

Mistä oikein on kysymys? Onko Martti Servo saanut kenkää? Nähdäänkö jossain päin Suomea vene ajelehtimassa ilman soutajaa? Kysymyksiä on paljon – urkuri Hannu Muukkula yrittää vastata: -Kyllä Mara vielä porukoissa huohottelee, hän itse asiassa juuri pihisi jotain puhelimessa. Ei hän minnekään ole kadonnut. Kyseessä on lähestulkoon vastapäinen tilanne. Martilla oli hihassaan tämä sävellys nimeltä ”Tänä kesänä mä rakastun”, mutta se ei aivan suoraan istunut hänen laulettavakseen. Sitten talvella kuulimme Maire Kukkosen laulua eräässä karaokeravintolassa, ja homma oli sillä selvä. Pyysimme Mairea kokeilemaan kappaletta ja kohtalon nyrkki puuttui peliin: Parin viikon kuluttua olimme jo studiossa soittamassa. Prosessi oli upea ja nopea, Maire on todella ammattitaitoinen laulaja.
Maire Kukkonen on laulellut sekalaisia lauluja siellä täällä ilman 
suurempaa jättisuosiota: -Itse asiassa, tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin studiossa. Vähän jännitti, mutta Napanderin poijaat ja tuottaja Jussi Jaakonaho osaavat luoda mukavan ilmapiirin. Hyvin meni! Rumpali Juha ”Löysä Dyny” Lötjönen säestää vierestä: -Minulle on aivan sama kuka studiokopissa heiluu, kunhan etunimi alkaa M- kirjaimella.

Mitään jatkosuunnitelmia ei combolla ole. Martti Servo & Napander sen sijaan jatkaa keikkailua normaaliin tapaan, ja uuden albumin suunnittelu aloitetaan lähitulevaisuudessa. Mutta nyt puhuu Martti: -Ehkäpä Maire ennättää joillekin kesän keikoillemme esittämään uuttuuskappaleensa. Tätä toivomme. Mutta joka tapauksessa kannattaa nauttia tästä vuodenajasta: Tänä kesänä mä rakastun!
—————–
Maire Kukkonen & Napanderin uusi single ”Tänä kesänä mä rakastun” ostettavissa ja ladattavissa Spotifystä, itunesista sekä muista palveluista 6.6. alkaen!

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube