Home » 2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Kysy Martilta !!!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

12.08.2014 Auvo kysyy keikka Koska tulette ouluun keikalle? Martti Vastaa Huomenta Auvo! Yllättäen olemme Oulussa joulukuussa kahteen otteeseen. Mutta. Valitettavasti. Molemmat keikat ovat jotain yksityistilaisuuksia. On käsittämätöntä, että Ouluun ei tahdo järjestyä normaalia klubikeikkaa tai sen sellaista millään ilveellä, kirveellä tai edes saippualiuoksella muljauttelemalla. Olemme ymmyrikäisinä, mutta jaksamme uskoa tulevaan. Martti 12.08.2014 Jarkko kysyy Moi Martti Minua on jo kauan askarruttanut epätietoisuus kappaleestanne Ufo tarjosi kaakaon, että onko Ufo ihminen vai lentävälautanen? Martti Vastaa Päivää Jarkko. Kysymys ufoista ravistelee koko maapalloa usein jopa kahtiajakavalla tavalla. Mikä ufo on, milloin se on ifo, vai muuttuuko se lopulta tifoksi? Ufohan on tunnistamaton lentävä esine, ifo tunnistettu lentävä esine ja tifo jonkinmoinen kirjailtu lakana. Tunnistamaton tifo sen sijaan on aina ufo. Kaakaota tarjoava ufo on siis tunnistamaton kaakaota tarjoava lentävä esine. Kyseessä voi olla lautanen, joka luontevasti liittyy kaikenlaisiin kattauksiin ja tarjoamisiin. Ufo voi myös olla ihminen, sillä ihmistähän esineellistetään usein. Tällöin ufo on tunnistamaton kaakaota tarjoava lentävä ihminen. Ongelma mielestäni syntyy kaakaotarjoilun yhteydessä. Usein toiseen tutustutaan silloin, kun jotain tarjotaan. Kaakaokupillisen äärellä on vaikea pysyä tuntemattomana. Tällöin ufo, oli hän sitten ihminen tai lentävä lautanen, muuttuu ifoksi. Laulussa kuitenkin ufo pysyy ufona loppuun saakka. Tämä johtuu aika-avaruuden kaareutumisesta. Ufo pysyy koko ajan kulman takana, mistä häntä ei kunnolla näe. Ainoastaan kaakao on täysin todennettua ja maistuvaa. Miellyttävää kesän jatkoa sinne! Martti 12.08.2014 Henry kysyy Uimahousut Pitäisikö hakea katiska ja ajaa nurmikko? Uimahousut ovat hukassa. Mikä nyt neuvoksi? Rekka on pihassa. T. Henry Martti Vastaa Päivää Henry. Tilanne on kinkkinen. Keskityn tässä nyt ennenkaikkea uimahousuihin. Sudenkaatolupia on todella vaikea saada, mutta aina voi yrittää lähestymällä Riistakeskusta. Epäilen kuitenkin vahvasti, että lupaa ei heru. Silloin kannattaa pyytää kyseiselle yksilölle radiojäljitintä, jolloin ainakin tiedät, missä uimahousut kulloinkin hölköttelevät. Ennemmin tai myöhemmin susi poistuu rajan taa, ja voit käydä noutamassa uimahousut hukan haaskasta. Mikäli susi poistuu rajan taa Venäjälle, muuttuu hakumatka toki entistä haasteellisemmaksi. Toivottavasti suden poismeno kuitenkin tapahtuu nopeutetussa järjestyksesssä. Jos uimahousut muhivat useita kuukausia hukan ruoansulatusjärjestelmässä, voit saada ne takaisin käyttökelvottomassa, harsuuntuneessa kunnossa. Mitä tulee katiskaan ja nurmikkoon, niin ehdottomasti kyllä. Kun rekka on pihassa, monet asiat ovat jo voiton puolella. Kannattaa kuitenkin varmistua esteettömästä kulusta eri kohteisiin pihalla. Eteenpäin! Martti 10.08.2014 Markku kysyy Kiitokset Tapsan Tahtien keikasta Hei Martti & Napander, Kiitos hienosta keikasta Nokian Tapsan Tahdeilla. Taas kerran oli ilo todistaa bändin hyvää keikkakuntoa, soitto kulki varmaan, upeaan tyyliin. Yksi erityiskiitos täytyy nostaa esiin, nimittäin Martin mainio lauluääni oli jotenkin erityisen hienossa vireessä. Jo entuudestaan vahvat kappaleet saivat taitavat tulkinnat, ja "Tunneihmisen" jälkeen totesimme vaimon kanssa, että "ohhoh, sepäs vasta oli huikea esitys". Napanderin korkeat keikkastandardit tuntien olimme yllättyneitä omasta reaktiostamme. Lauluäänihän on herkkä instrumentti - Martti on tainnut pitää instrumentistaan hyvää huolta? Kiitoksin, Markku Martti Vastaa Päivää Markku. Martti harjoittelee 24 minuuttia puolessa tunnissa laulua päivittäin Jussi Björlingin johdolla. Walton Grönroos hyökkää ammeeseen aina jäljellejääviksi kuudeksi minuutiksi. Kun Martin ääni on ammattilaisten johdolla avattu, ei tulppa enää sovi paikoilleen ja ääntä tulvii tasaisella paineella parhaimmillaan 10 tuntia putkeen. Kun paine on pihalla, saadaan tulppa taas paikoilleen ja uusi satsi sataprosenttista ääntä alkaa kertyä. Seuraavana päivänä toimenpiteet toistetaan, ja hyvälaatuista möykkää on jälleen riittävästi käytettävissä. Mutta mitä tulee muutoin viestiisi, niin suuret kiitokset. Mukava kuulla, että Napanderin kattaus todella tyydytti. Itsekin olimme hyvinhyvin tyytyväisiä. Tapsan Tahtien vetohan oli kesäkautemme viimeinen - oli mieluisaa päättää se melkoiseen onnistumiseen. Keikan jälkeen myös Olli Lindholm tervehti iloisesti. Kiitokset siis kaikille! Martti 28.07. 2014 Tomppa kysyy: Yösydän Olette rakkaita. Ja kysymyskin on ilmeisesti toistuvin historiassanne, mutta katselimme taas yösydäntä tuubista ja olette paras!!! Tehkää diili Suvin kanssa taas, bliiiide!!!O lette paras! Koko Napander mukaan, ja Dirk Solomon!!!! Martti vastaa: Huomenta Tomppa. Kyllä. Juuri noin. Kysymys on taajaan esitetty, mutta aiheellinen. Ja myös itsellä on välillä Yösydäntä ikävä. Kauhea Dirk Solomon ei muuten pidä helteistä. Paras paikka hänelle olisi Pasilan bunkkeri… Martti 11.04. 2014 Anna-Leena kysyy: Biisi hakusessa Heippa Kuulin tänään tarttuvan biisin, jossa laulettiin jotain "pehmoinen", mutten löydä ko. biisiä mistään??? Autatko 🙂 Martti vastaa: Hyvää huomenta Anna-Leena. Autan toki mielelläni. Uskoisin kappaleen olevan Martti Servo & Napanderin "Söpö hiljainen". Pehmoisia siinä puhutaan muutoin, mutta ei varsinaisesti mainita sanaa pehmoinen. Pehmoinen on korjattu hiljaisella. Oikein mukavaa kevättä sinne! Martti 30.03. 2014 Jarmo kysyy: Laulukeikoista? teettekö enää ollenkaan normaaleja keikkoja eli laulatte ja soitatte jotta voisi vähän jorata vaimon kanssa ?   Martti vastaa: Huomenta Jarmo. Teemme pelkästään laulukeikkoja jatkossa, ellei toisin erikseen mainita. Tässä vain toteutimme poikkeuksellisen instrumentaalikeikkojen erikois-korjaussarjan. Seuraava veto ensi perjantaina Jämsän Himoksella. Luvassa täyteläistä laulantaa. Tervetuloa emännän kanssa joraamaan! Martti 18.02. 2014 Mika kysyy: Moikka Martti! Olisko mahdollista harkita jonkin tai joidenkin "instruindex"- kiertueen keikkojen tallentamista? Ostaisin välittömästi. Kiittäen, terveisin, Mika Martti vastaa: Päivää n.n. Nyt olet todellakin asian yhtimessä ja ytimessä on tiheä tunnelma. Nimittäin juuri noin tullaan toimimaan. Todennäköisesti lähes jokainen Instruindex 2014- kiertueen keikoista äänitetään. Nämä äänitteet kuunnellaan tarkalla kammalla läpi. Sitten päätetään, voisiko matskusta koostaa äänilevyn. Toki sitten täytyy tiedustella, löytyykö halukasta levy-yhtiötä julkaisemaan tämä kulttuurityön mehukas hedelmä. Saas nähdä miten käy. Etenemme luottavaisin mielin. Martti.  
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube