Home » INSTRUINDEX 2014 TOUR –THE GREATEST NAPANDER INSTRUMENTALS

INSTRUINDEX 2014 TOUR –THE GREATEST NAPANDER INSTRUMENTALS

Martti Servo & Napander toteuttaa maaliskuussa monen musiikinystävän pitkäaikaisen kuulokuvan. Orkesteri suorittaa viiden keikan sarjan, jolla se esittää kaikki uransa aikana kertyneet instrumentaalikappaleet. "Napanderilla on eri äänilevyillä yhteensä viitisentoista lauluvapaata kappaletta, joista juuri ainuttakaan ei ole soitettu keikoilla. Nyt tämä puutostila korjataan", toteaa artisti Martti Servo. INSTRUINDEX 2014 on matinea- ja keskustelukonserttien sarja, jonka Martti juontaa. Soittamisen ohessa muusikoita haastatellaan ja hankitaan knoppitietoa sävellysprosesseista. Melkoisena bonuksena Lahden Möysän Musaklubin keikalla on mukana jäähdyttelijäesiintyjä: päiväkerhojazzin suurlähettiläät Jahnukaiset valloittavat lavan Napanderin jälkeen. Sydämellisesti tervetuloa INSTRUINDEX 2014 -kiertueelle. "Tämä on todellinen tsäänssi musadiggarille. Kiertueen jälkeen näitä kappaleita tuskin koskaan soitetaan", toteaa rumpali Juha Lötjönen. INSTRUINDEX 2014 – The Greatest Napander Instrumentals –kiertue: To 6.3. Turku, Klubi Pe 7.3. Helsinki, LeBonk Pe 14.3. Hämeenlinna, Suisto Pe 21.3. Jyväskylä, Rentukka Rock La 22.3. Lahti, Möysän Musaklubi Liput ja lisätiedot: www.livenation.fi MÖYSÄN MUSAKLUBIN SPECIAL GUEST STAR JAHNUKAISET: Pasi Heikura, kitara Jukka Tilsa, klarinetti Antti Seppänen, marimba Juha Vihusaari, basso Juppo Paavola, rummut
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube