Home » MARTTI JA NAPANDER TREENIKEIKALLA JYVÄSKYLÄSSÄ 6.4.2013

MARTTI JA NAPANDER TREENIKEIKALLA JYVÄSKYLÄSSÄ 6.4.2013

moody (kuvassa urkuri  Hannu Moody Muukkula esittelee käytöstä poistuvaa työpaitaa Tavastialla 4.5.2007) Martti Servo & Napander aloittaa uuden albumin ulostulon jälkeiset keikat tosissaan. Tämä tarkoittaa todennäköisesti jopa harjoituksia, mutta ennen kaikkea myös treenikeikkaa Jyväskylän ravintola Mustassa Kynnyksessä lauantaina 6.4. Kynnyksen keikalla esitetään todennäköisesti kaikki uuden Showtime!- albumin kappaleet, sekä huutokaupataan orkesterin viime ajokauden esiintymisasut. "Esiintymisasut ovat täynnä muistoja, ne ovat kulttuurihistoriallisia arvoesineitä", arvioi kitaristi Mauno Tiira. Varaa siis tuntuvasti käteistä mukaan, mikäli aiot osallistua kisaan kevään kuumimmista kledjuista! Sydämellisesti tervetuloa Mustaan Kynnykseen Jyväskylän keskustaan 6.4.2013! http://www.mustakynnys.com
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube