Home » NYT ON SHOWTIME!

NYT ON SHOWTIME!

Showtime1

    Martti Servo & Napanderin uusin albumi on nimeltään Showtime! Albumi tulee ulos 5.4.2013. Julkaisemme ohessa ylpeänä levy-yhtiö Livenationin asiaa koskevan tiedotteen kokonaisuudessaan. --------------------------------- LIVE NATION TIEDOTTAA Maanantaina 18.2.2013 Julkaisuvapaa heti Suomi-ilmiöksi noussut Martti Servo & Napander: UUSI SINGLE JA ALBUMI! Muutamassa vuodessa todelliseksi Suomi-ilmiöksi noussut Martti Servo & Napander julkaisee keväällä kahdeksannen studioalbuminsa. Satoja ja taas satoja keikkoja historiansa aikana ympäri Suomen tehnyt yhtye on valloittanut ihailijajoukkonsa oivaltavaa huumoria ja lämminhenkistä lyriikkaa sisältävällä musiikillaan. Martti Servo & Napander on lähiaikoina ajankohtainen myös Yleisradion uudelle tv-sarjalle tekemästä musiikistaan. "Uusi albumimme on tiukasti ajassa kiinni oleva, mutta samalla perinteitä kunnioittava teos", kertoo Martti Servo & Napanderin nokkamies Martti Servo. "Ajan hammas ei pure meihin, koska meistä on vaikea saada pitävää otetta. Toiset tekevät mitä osaavat ja toiset tekevät mitä haluavat, mutta me teemme mitä sattuu", Servo jatkaa. Showtime! -niminen albumi julkaistaan 5. huhtikuuta, ja siinä on 13 uutta kappaletta. Ensimmäinen singlejulkaisu Reissuun lähden! on juuri lähtenyt radiosoittoon. Muita albumin lauluja ovat mm. ylistykset suomalaiselle koripallohistorialle, Kelan palveluille, timmille tiimimimmille ja Lontoon koolingille. Lisäksi mukana on mm. laulu polkupyöräonnettomuudesta ja epäilevästä appiukosta. Martti Servo & Napanderin musiikkia kuullaan lähiaikoina myös Yleisradion uudessa tv-sarjassa Lomamatka 70-luvulle. Tulevana kesänä esitettävässä sarjassa kolme autokunnallista sekalaista seurakuntaa tekee autoloman Suomessa varusteinaan 1970-luvun vermeet. Martti Servo & Napander on sekä säveltänyt että esittää sarjan musiikin, joka koostuu yli kahdestakymmenestä isommasta ja pienemmästä sävellyksestä. Näitä ei tulla kuulemaan kokonaisuudessaan mitä todennäköisimmin missään muualla kuin itse televisiosarjassa. Martti Servo & Napanderin musiikissa yhdistyvät Junnu Vainion herkkä lyriikka, Irwin Goodmanin repivä kantaaottavuus, Martti Huuhaa Innasen ironinen huumori ja Arttu Suuntalan vanha humppaperinne. Juuri tämä tekee yhtyeestä erikoislaatuisen, ainutkertaisen ja jäljittelemättömän suomalaisessa musiikkielämässä. Yhtyeen soundi on omaperäinen, ja sen musiikki on helposti korvaan tarttuvaa vaikkakin samaan aikaan lukuisia kerroksia oivaltavia yksityiskohtia sisältävää. "Meillä ei ole esikuvia, mutta ammennamme olemassaolomme Väinämöisen ja Joukahaisen ajoista mikä tarkoittaa näin talvisaikaan avantoa. Tämmöiset eväät säilyvät mittaamattoman kauan tuoreina ja käyttökelpoisina. Niiden voimalla jatkamme terhakasti eteenpäin", Martti Servo toteaa. Martti Servo & Napander aloittaa vuoden 2013 kiertueensa 12.4. Helsingin Virgin Oilista. Lipunmyynti levyjulkkarikeikalle on alkanut. Perjantai 12.4. Virgin Oil LIPUT 12 € Ennakko: Tiketti Ovet: Klo 22.00 K-18
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube