Home » NAPSUT LEVYTYSTAUOLLE – SEURAA PAKKOLOMAN ETENEMISTÄ!

NAPSUT LEVYTYSTAUOLLE – SEURAA PAKKOLOMAN ETENEMISTÄ!

Tätä kirjoitettaessa elämme joulukuun 2012 alkua. Talven tuntu on ilmassa, muutoksen tuuli puhaltaa väkevänä. Sama muutoksen tuuli puhaltaa myös Martti Servo & Napanderin elämässä: Keskiviikkona 5.12. orkesteri soittaa vuoden viimeisen keikkansa ja jää useamman kuukauden levytyslomalle. "Keikkatauko ei johdu suhdanteista ja tuotannon vähentämisestä - päinvastoin. Keikkatauon aikana teemme lisää matskua aliravituille musamarkkinoille", selventää kitaristi Antero Kyllästinen. Orkesteri menee tammikuun alussa 2013 studioon äänittämään uuden albumin, mikä miksataan helmikuun aikana. Silloin myös lykätään ulos ensimmäinen single. Näin tapahtuu, mikäli kappalelajitelmassa on potentiaalista singletehoa. "Demoäänitysten koeponnistuksissa tarvittavia kilopondeja on ollut havaittavissa", toteaa basisti Erkka Alonen.  Keikoille orkesteri palaa maalis-, huhtikuussa. Tämä riippuu aavistuksen albumin julkaisuajankohdasta, jota on suunniteltu huhtikuuhun. Työntäyteinen keikkaloma on siis alkamassa. Voit seurata orkesterin toimia näitten sivujen kautta, sillä levynteon etenemisestä on edelleen odotettavissa raportteja ja kuvamateriaalia. Uusia kuvia onkin jo tulossa adventtiviikonlopun demoäänityksistä. Ja sen jälkeen albumin kansikuvaussessioista ja edelleen itse studiotyöskentelystä tammikuussa. Ollaanpa yhteyksissä ja tarkkana siellä!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube