Home » VARASTON LOPPUUNMYYNTI – HUIPPUTARJOUKSIA JUURI SINULLE!

VARASTON LOPPUUNMYYNTI – HUIPPUTARJOUKSIA JUURI SINULLE!

LISÄYS 4.12.2012: Loppuunmyynti jatkuu vielä Ähtärissä 5.12. Martti Servo & Napander järjestää Helsingin Virgin Oilin keikalla 23.11.2012 mittavan Napander- tuotteiden outlet- myynnin. Orkesteri myy fanituotteita vuosien varrelta todellisin löytöhinnoin. Tuoteasiamies Jarmo Perä täsmentää: "Kyseessä on hullu päivä. Vuosien varrella on Napander- toimitalon nurkkiin jäänyt laadukkaita tuotteita, esimerkiksi hajakokoja eri vuosien fanipaidoista, äänilevyjä ja pinssejä, jotka myymme nyt pois shokkihinnoin uuden varaston tieltä. Kyseessä on vuosisadan tilaisuus". Oheisesta linkistä löydät PDF-tiedoston, jossa on esimerkkejä myytävistä tuotteistamme: http://www.marttiservo.com/Virgin.pdf Tule tekemään hyviä kauppoja 23.11. Helsingin Virgin Oiliin, sillä nämähän viedään käsistä! Tavaraa myydään niin kauan kuin sitä riittää! Sydämellisesti tervetuloa!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube