Home » LEVYNTEKO KÄYNNISTYNYT – KEVÄÄLLÄ RÄVÄHTÄÄ! KUVA-, JA VIDEOALBUMI LEVYNTEOSTA!

LEVYNTEKO KÄYNNISTYNYT – KEVÄÄLLÄ RÄVÄHTÄÄ! KUVA-, JA VIDEOALBUMI LEVYNTEOSTA!

Kauan odotettu myönteinen signaali entistä paremmista ajoista on viimein saatu: Martti Servo & Napander on aloittanut uuden albumin valmistelun. Tuleva timantti yritetään puristaa kasaan poikkeuksellisen nopealla aikataululla ja kovalla paineella. Mikäli kaikki menee nappiin, on uusi levy ulkona huhti-, toukokuussa 2013. Toistaiseksi nimeämättömän levyn valmistelun on määrä edetä seuraavasti. Syksyn aikana orkesteri demoaa uusia kappaleita, uusia kappaleita kirjoitetaan, levyn kansikuvia otetaan kameralla ja vuodenvaihteen jälkeen mennään studioon tositoimiin äänittämään. "Tammikuussa on tarkoitus lyödä koko kakku tantereeseen", toteaa basisti Erkka Alonen. Alonen tarkoittaa sitä, että koko levy äänitetään, miksataan ja masteroidaan tammikuun aikana. "Mahdollisesti käytämme äänen kolminkertaista masterointia", täydentää urkuri Hannu Muukkula. Singleä lyödään heti ulos, ja koko albumi sitten huhti-, toukokuussa. Saas nähdä miten äijille käy, aikataulu on haasteellinen. Tässä rumpali Juha Lötjösen arvio: "Peukut ovat pidossa". Noin puolet levyn materiaalista on tällä hetkellä, syyskuun lopulla valmiina. Tässä muutamia nimimaistiaisia: "Kesä alkaa Kelasta", "Tosi timmi tiimimimmi", "En tulla voi, olen estynyt mä tänään", "Vapaampaa maailmaa".... Lisää kappaleista ja tunnelmista näillä sivuilla myöhemmin. Eikä tässä kaikki. Nyt voit seurata levytoiminnan edistymistä reaaliajassa pienellä viipeellä. Tästä linkistä avautuu kuva- ja videoblogialbumi, jonne lykätään materiaalia levynteon edistymisestä pitkin talvea ja kevättä. Kannattaa tutustua äärimmäisen eksklusiiviseen materiaaliin! Levynteko-albumi
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube