Home » MARTTI & NAPANDER SÄVELSI TV-MUSIIKKIA – LOMAMATKA 70-LUVULLE ULOS KESÄLLÄ 2013!

MARTTI & NAPANDER SÄVELSI TV-MUSIIKKIA – LOMAMATKA 70-LUVULLE ULOS KESÄLLÄ 2013!

Kevään ja kesän kuumuudessa - kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa - Martti Servo & Napander on suorittanut uuden aluevaltauksen. Orkesteri on pyynnöstä ja luvan kanssa säveltänyt ja soittanut musiikin Yleisradion reality- tv-sarjaan "Lomamatka 70-luvulle". Noin 10 osaa käsittävä sarja on kuvattu tänä kesänä, ja se esitetään TV1:llä kesällä 2013. Sarjassa kolme autokunnallista sekalaista seurakuntaa suorittaa autoloman Suomessa varusteinaan 70-luvun vermeet. Autot, varusteet, lomakohteet, media jne, ovat kaikki taattua 70-lukua. Miten moderni ihminen selviytyy 70-luvulla - siinä kysymys? "Käsittääkseni henkilövahingoilta vältyttiin nippa nappa", paljastaa rumpali Juha Lötjönen. Yleisradiolta on kuulunut vastaavaa viestiä. Materiaali on vahvaa. Edessä on mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä aikamatka lähimenneisyyteen. Mikä kaikki onkaan muuttunut ja käynyt 2000-lukulaiselle vieraaksi? Vai onko lopulta mikään? NAPANDER SELÄTTI SCORE-SÄVELTÄMISEN HAASTEET Moniosainen sarja syö tuhdisti musiikkia. Mikä oli hankalinta koko prosessissa? "Työmääräyksen mukaisesti meidän oli laveerattava erilaisia tunteita ihmiskorvalla havaittavalla tavalla. Tunteet ovat vieraita", toteaa Martti Servo. Televisiosarjan laulettu tunnussävelmä on Martin käsialaa, mutta muutoin asialla ovat olleet ennen kaikkea kitaristi Mauno Tiira ja urkuri Hannu Muukkula. Basisti Erkka Alosen mukaan Mauno ja Hannu ennättivät ensimmäisinä pullauttamaan materiaalia ymmärrettävässä muodossa. "Olimme ripeitä", vahvistaa Hannu Muukkula. "Lomamatka 70-luvulle" -musiikkikakku koostuu yli kahdestakymmenestä isommasta ja pienemmästä sävellyksestä. Näitä ei kokonaisuudessaan tulla kuulemaan missään muualla kuin itse televisiosarjassa. Tai sitten kyllä. Joitain kappaleita saattaa jossakin muodossa eksyä Napanderin seuraavalle pitkäsoitolle. Ja uudesta tulevasta levystä lisää tietoa piakkoin! Ohessa kaksi musiikkinäyte "Lomamatka 70-luvulle" -musiikeista. Ensin Martin laulettu tunnussävelmä, sekä Maunon herkistelevä "Juro". Tunnussävelmän myötä on rentouttavaa suunnata kunnon lomamatkalle. Ja Juron soidessa kelpaa pystyttää Sopu- telttaa camping alueella pienessä tihkussa.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube