Home » MARTTI SERVO- KAULAKORU ON YKSILÖLLINEN YLPEYDENAIHE!

MARTTI SERVO- KAULAKORU ON YKSILÖLLINEN YLPEYDENAIHE!

Viimeinkin tämä on juuri Sinun saatavillasi. Design Marisanna Multamaan (www.marisannamultamaa.fi) suunnittelema pronssinen Martti Servo- riipus on valmis tilattavaksi.

Yksittäiskappaleina valmistettavassa korussa Martti näyttäytyy voimakkaana ja ajattomana, juuri sellaisena kuin Sinä hänet haluat. -Pyrin muotokielessä tuomaan esiin juuri noita ominaisuuksia, toteaa korumuotoilija Multamaa. -Lisäksi pronssi materiaalina on helppohoitoista ja korun ketju kestävää laatua. Molemmat ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä myös Martille ja Napanderille. Martti Servo- riipus on käsityötä, ja sitä valmistetaan yksi kappale kerrallaan sitovien tilausten perusteella. Se sopii niin naiselle kuin miehellekin. Koru maksaa tyylikkäässä laatikossaan 90 euroa kappaleelta. Toimitusaika on 2-4 viikkoa. Martti Servo riipus on lahja hänelle, jolla on jo kaikkea, ei mitään tai kaikkea sopivasti. Ehkä juuri Sinulle?     kuva: Mia Bergius (www.miabergius.com), kuvan malli: Pirta Sihlman (www.pirta.info) TILAUSOHJEET: Sitovat tilaukset lomakkeella. Siirry lomakkeeseen TÄSTÄ
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube