Home » Kysy varamiehiltä

Kysy varamiehiltä

Tällä lomakkeella voit lähettää kysymyksen varamiehille. Vastaukset ilmestyvät sitten aikanaan lomakkeen alapuolelle

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kenelle ( Ilari, Antero, Kustaa, Jalmari vaiko Eero)

Viesti

02.11.2011 Olli kysyy Jalmarilta: olisin vaan kysynyt, että oliko palkkio paitsi ajallaan, niin myös kooltaan sopiva? Jalmari Rönkä vastaa: palkkiota referoitiin Akavan palkkiosuosituksiin ja todettiin ne yksimielisesti erilaisiksi. http://www.akava.fi/tyoelama/tyon_tekemisen_muodot/ tyo-_virka-_ja_vuokratyosuhde/palkat_ja_palkkiot/palkkiosuositukset/ lopulta todettiin että mistä ei voi puhua, siitä on vaiettava. Raha on vaihtanut omistajaa ja välit ovat hygieeniset. terveisin Jalmari
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube