Home » Napanderin varamiespalvelu

Napanderin varamiespalvelu

Vuosien saatossa on Martti Servo & Napanderin riveissä nähty useita huippumuusikoita pätkätyöläisinä. Tuuraajia on tarvittu muun muassa siksi, että kitaristi Mauno Tiiralla on ollut kuistin maalaus kesken ja basisti Erkka Alonen on ollut Kanarialla rakentamassa saunaa. Tähdellisiä syitä turvautua Varamiespalveluun on ollut lukuisia. Koska kyselyitä varamiehistä on tullut paljon, esittelemme tällä sivustolla kaikki entiset ja nykyiset varamiehet. Voit myös kätevästi lähettää varamiehelle postia klikkaamalla kulloistakin sähköpostiosoitetta. Varamiesesittelystä puuttuu esituottaja Jokke Pirhonen tietoisesti. Hänet on nähty Napanderissa basson ja kitaran varressa, mutta koska hän on orkesterin pysyvä ulkojäsen, ei hänelle ole suotu varamiehen statusta. Tutustu varamiehiin ylävalikon osiosta "Varamiehet"
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube