Home » ERKKA ALOSELLE VARAMIES – EERO SUVANTO BASSOSSA LOKAKUUSSA!

ERKKA ALOSELLE VARAMIES – EERO SUVANTO BASSOSSA LOKAKUUSSA!

Ensimmäistä kertaa Napanderin historiassa ollaan tilanteessa, jossa basisti Erkka Alosen tilalla nähdään varamies. Erkka matkustaa lokakuussa noin kolmeksi viikoksi rakentamaan saunaa Espanjan Gran Canarialle. "Kyseessä on jo toinen sauna, jonka sinne rakennan. On kunnia-asia viedä suomalaista saunakulttuuria ulkomaille. Onneksi tilalleni löytyi erinomainen varamies, sillä viihteen täytyy jatkua koto-Suomessa keskeytyksettä", Erkka muotoilee.

Eero Suvanto

Erkan varamies on basisti Eero Suvanto. Hän on ammattimuusikko, jolla on takanaan useita satoja keikkoja. "On suurenmoista päästä tuuraamaan Erkkaa. Pääsen näköalapaikalle suomiviihteeseen ja saan samalla ison talon edut. Minut kuljetetetaan keikoille ja palautetaan sieltä pois organisaation toimesta", Eero myhäilee.

Eero on bassonvarressa kahdella keikalla, 28.10. Tampereen Amarillossa ja 29.10. Kuopion Puikkarissa. Sydämellisesti tervetuloa kuuntelemaan Eeron bassotaidetta!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube