Home » NAPANDER SATSAA ARVOKKUUTEEN – RANNEKETJUT MUOTOILUN HUIPULTA!

NAPANDER SATSAA ARVOKKUUTEEN – RANNEKETJUT MUOTOILUN HUIPULTA!

Pitkällinen keskustelu ja kannunvalanta Napanderin esiintymisasujen väkevöittämisestä on päättynyt onnellisesti. Orkesteri on hankkinut miehekkäät ranneketjut Design Marisanna Multamaalta.

Martti Servo & Napander on jo vuosia etsinyt esiintymisasuihinsa uutta säihkettä ja voimaa. On ollut puhetta röyhelöpaidoista, solmioneuloista ja keltaisista liivipuvuista. Mikään näistä visioista ei ole toteutunut. Toisin on nyt. Tamperelaiselta Design Marisanna Multamaalta hankitut hopeiset ranneketjut ovat jo tositoimissa. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä ne saivat Lappeenrannan Ilonan keikalla 2.9.2011.

"Olemme todella tyytyväisiä", toteaa kitaristi Mauno Tiira. "Jokaisen toimijan nimi on selkeästi kaiverrettuna ketjuun, ei tule epäselvyyksiä henkilöllisyyksistä. Minun ketjussani lukee Mauno".

Ranneketjut kääntävät rumpali Juha Lötjösen mukaan uuden lehden Napanderin takahuonetoiminnassa: "Ketjua on niin hankala saada kiinni, että siihen tarvitaan kanssamuusikon apua ja sorminäppäryyttä. Tämä pakottaa uudenlaiseen läheisyyteen".

Marisanna Multamaa (www.marisannamultamaa.fi) on maamme eturivin nuoria korumuotoilijoita. Hänen töitään on nähty muun muassa Tasavallan Presidentti Tarja Halosen juhla-asuissa. Yhteistyö Napanderin kanssa saa todennäköisesti jatkoa. On ollut puhetta exclusiivisesta, myyntiin tulevasta hopeisesta Martti Servo- riipussarjasta. Lisää tästä hankkeesta piakkoin näillä sivuilla!

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube