Home » NAPANDERILLA ERIKOISKOKOONPANO JÄÄLI CITY ROCKISSA!

NAPANDERILLA ERIKOISKOKOONPANO JÄÄLI CITY ROCKISSA!

Kesän festivaalikausi avautuu Napanderin ja yleisön kannalta jännittävissä tunnelmissa. Lauantaina 4.6. Oulun kupeessa Jääli City Rockissa nähdään poikkeuksellinen kokoonpano: Urkuri Hannu Muukkulalle on myönnetty viikonlopuksi lomalittera, ja häntä tuuraa varamies. "Olen tuona viikonloppuna lomatoiminen", toteaa Hannu tiedotteessaan. Urkurin paikalla nähdään toista kertaa orkesterin historiassa varamies Kustaa Ylänkö. Kustaa on pitkän linjan muusikko, jolla on takanaan useita satoja keikkoja. Hän odottaa lauantaita mieluisissa tunnelmissa. "Ei tunnu miltään", analysoi Kustaa Ylänkö tulevaa keikkaviikonloppua. Kannattaa tulla katsomaan Kustaata festareille kauempaakin - seuraavaan kohtaamiseen voi mennä aikaa. Rumpali Juha Lötjönen: "Hannulle ei enää tänä vuonna myönnetä lomia". Sydämellisesti tervetuloa Jääli City Rockiin lauantaina 4.6.2011!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube