Home » MARTTI & CO TIISTAINA 1.3. SUOMEN TELEVISIOSSA JA HIIHTOLADULLA!

MARTTI & CO TIISTAINA 1.3. SUOMEN TELEVISIOSSA JA HIIHTOLADULLA!

Lauantai 26.2. on yksi hiihtourheilun merkkipäivistä. Tuolloin Salpausselän maastossa hiihdetään perinteinen Finlandia- hiihto. Tämä sinänsä on merkittävää, mutta osallistujamassan väkevyys nostaa tapahtuman aivan uudelle tasolle: Artisti Martti Servo sekä esituottaja Jokke Pirhonen aikovat hiihtää perinteisen tyylin 50km hiihdon. Martti on viime vuosina hiihdellyt aurinkoisilla kevätjäillä ja Jokke on viimeksi hiihtänyt peruskoulussa. Nyt kaksikko suuntaa ensimmäistä kertaa Finlandiaan. "Tämä on voimakas ulostulo meiltä", toteaa esituottaja Pirhonen. Päivän voimakkuutta lisää se, että illalla kello 18 Martti Servo & Moods- viihdeduo vahvistettuna Jokella esiintyy Helsingissä Ravintola Juttutuvassa. "Ennätämme keikalle, mikäli nesteytys ja luisto on kohdallaan", Martti arvioi. Eikä tässä vielä kaikki. Suomen Yleisradion Puoli seitsemän- ohjelma dokumentoi kaksikon hiihtotaipaleen ja myös Juttutuvan keikan. Ladulla mukana on toimittaja Turkka Huhtala kameroineen. "Laturetki keikkoineen ajetaan ulos ensi tilassa. Ja tämä tila on heti tiistaina 1.3. kello 1830". Tervetuloa mukaan kannustamaan Jokkea ja Marttia! Ja tervetuloa tietysti myös Helsingin Juttutuvan keikalle lauantaina 26.2! Soitto soi jo klo 18!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube