Home » VUODEN 2011 KEIKAT KÄYNNISTYVÄT – YLLÄTYSKOKOONPANO LUVASSA!

VUODEN 2011 KEIKAT KÄYNNISTYVÄT – YLLÄTYSKOKOONPANO LUVASSA!

(Kuvassa eräs "Suuri mahdollisuus 2009"- kiertueen kokoonpanoista. Etualalla varamieskitaristi jalmari Rönkä.)

Martti Servo & Napander aloittavat vuoden 2011 keikkasavotan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Perjantaina 4.2. Napanderin viihderekat täyttävät Vantaan Tulisuudelman parkkiruudun, lauantaina 5.2. siirrytään Kangasalle. "On suurenmoista aloittaa juuri Tulisuudelmasta, olen yli puolillani täyttä puhkua", toteaa rumpali Juha Lötjönen.

Vantaalla ja Kangasalla nähdään lavalla Napanderin erikoiskokoonpano - varamieskitaristi Jalmari Rönkä on pitkästä aikaa mukana. "Annoimme Jalmarille syntymäpäivälahjaksi lahjakortin, joka oikeuttaa kahteen vapaavalintaiseen keikkaan Napanderin vahvuudessa. Pyrimme helpottamaan pätkätyöläisten työnsaantia", muotoilee basisti Erkka Alonen.

Kannattaa siis tulla heti vuoden ensimmäisille keikoille ja bongata Jallu alan töistä. Kitararyhmän esimiehenä näillä keikoilla häärii Mauno Tiira.

Sydämellisesti tervetuloa!

  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube