Home » TÄYTÄ KANSALAISVELVOLLISUUTESI – ÄÄNESTÄ NAPANDER YKKÖSEKSI !

TÄYTÄ KANSALAISVELVOLLISUUTESI – ÄÄNESTÄ NAPANDER YKKÖSEKSI !

Kevät on parlamentarismin kiihkeintä aikaa myös radioaalloilla. Radio Iskelmällä on parhaillaan meneillään tammivaali, jossa haetaan muun muassa vuoden parasta yhtyettä, artistia ja levyä. Yllättäen on käynyt niin, että Martti Servo & Napander on neljän parhaan ehdokkaan joukossa kategoriassa "vuoden yhtye". Ainoastaan äänestämällä voit vaikuttaa, mikäli laiminlyöt kansalaisvelvollisuutesi, soundit voivat heikentyä. "Kannattaa käyttää oikeutta vaikuttaa suomimusan tulevaan suuntaan, äänestä Napander ykköseksi", kehottaa artisti Martti Servo. Oheisesta linkistä pääset Iskelmän sivuille luovuttamaan nettiäänesi: http://www.iskelma.fi/index.php?option=com_sbscompetition&tmpl=competition&cid=6
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube