Home » MARTTI SERVO BOND- SÄVELTÄJIEN JOUKKOON!

MARTTI SERVO BOND- SÄVELTÄJIEN JOUKKOON!

Martti Servo & Moods- viihdeduo on yllättäen tehnyt James Bond- aiheisen iskusävelmän tilaustyönä. "SubTv:ltä soittivat, ja pyysivät astumaan legendaaristen Bond- säveltäjien, kuten Paul McCartneyn ja Simon Le Bonin varpaille. Otimme tarvittavan askeleen urkuri Hannu "Moody" Muukkulan kanssa", Martti muotoilee. "James Bondi"- niminen kappale on tehty tammikuun alusta Subilla alkavan Bond-leffakimaran kunniaksi. Samalla siitä on työstetty erikoisefektejä käyttävä video, joka tulee pyörimään Subin kanavalla mainostarkoituksissa. Martti Servo & Moods- viihdeduon musiikki on katsottavissa kuvan kanssa oheisesta linkistä: http://www.sub.fi/info/subuutisia.shtml/1244654/martti-servo-teki-subille-james-bondi--biisin-katso-video Olkaa hyvät!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube