Home » KESTÄVÄLLÄ POHJALLA! VINYYLILEVY SAATAVILLA!

KESTÄVÄLLÄ POHJALLA! VINYYLILEVY SAATAVILLA!

Pitkä odotus on vihdoin ohi. Martti Servo & Napanderin Kestävällä pohjalla!- albumin vinyyliversio on viimein saapunut painosta. "Levyä myydään ainoastaan Levykauppa Äxästä joko nettiteitse tai pistäytymällä fyysisesti kaupan tiloissa", kertoo urkuri Hannu Muukkula. Tässä levykaupan uunituore tiedote lyhentämättömänä: "Kestävällä pohjalla. 300 kappaleen käsinnumeroitu painos. Mukana eksklusiivinen bonuskappale. Tomi 'Lordi' Putaansuun maalaama LP-kansi. Ja tätä ei ole saatavilla mistään muualta kuin Levykauppa Äxästä." Nettiosoite on www.levykauppax.fi/ ja fyysisiä kauppoja löytyy Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Kuopiosta. Kannattaa pitää kiirettä - pukin kontti lähestyy nopeudella joka vain maapallolla aurinkoa kiertäessään on!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube