Home » KESTÄVÄLLÄ POHJALLA!- VINYYLI TULOILLAAN!

KESTÄVÄLLÄ POHJALLA!- VINYYLI TULOILLAAN!

Napanderin uusimman albumin vinyyliversion julkaisuaika on lähes varmistunut. Levyn julkaisevasta Svartrecordsista kerrotaan, että arvioitu julkaisupäivä on marraskuun 2010 puolivälissä. "Prässäämössä on ruuhkaa, kuten niissä tuntuu aina olevan", todetaan Svartin tiedotteessa. Levyn julkaisee Svartrecordsin suomenkieliseen musiikkiin keskittyvä alamerkki Mustat Levyt. Mustille Levyille tehdään viikon sisällä pienimuotoiset kotisivut osoitteeseen www.mustatlevyt.com (Osoite ohjaa toistaiseksi Svartin sivuille, tämä siis muuttuu pian). Osoitteesta voi sitten käydä levyä tiirailemassa ja tiedustelemassa. Äänitettä on nettitilaamisen lisäksi saatavissa levykaupoista ja todennäköisesti myös Anttilasta. Itse levy on yksilöllinen ylpeydenaihe kestävää musiikkia arvostavalle kuuntelijalle jo pelkästään kansitaiteensa puolesta: "Mr Lordin maalaaman öljyvärityön edustamaa suhtrealismia ei nykyään enää juuri näe", toteaa kitaristi Antero Kyllästinen. Marraskuun puolessavälissä onnellinen odotus on ohi! Tulkaa kestävälle pohjalle!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube