Home » MARTTI SERVO & NAPANDER: RADIOSOITTO KOETTELEE!

MARTTI SERVO & NAPANDER: RADIOSOITTO KOETTELEE!

"Kestävällä pohjalla!"- levy on saanut radioissa hämmästyttävän vastaanoton. Levyn kappaleet ovat soineet aiempaa tiiviimmin - esimerkiksi Radio Suomessa "Nippa nappa niukin naukin" oli viikon 35 soitetuin kappale. Nyt pikkulinnut laulavat siten, että soittolistalle olisi noussut myös "Eiköhän kiitetä Riihelää". Tällaista ei ole aiemmin tapahtunut, ja asiantila koettelee orkesteria täysin uudella otteella. Laulaja Martti Servo: "Pyrin salaamaan tapahtuneen Napander- orkesterilta. Tiedon ja tuskan tuhatvuotinen liitto on tosiasia ja Napanderissa pyrimme toki minimoimaan tuskan määrän. Tämä tarkoittaa tiedon äärimmäisen tarkkaa annostelua pipetillä. Mikäli vuotoja kuitenkin tapahtuu, turvaudumme kriisiapuun". Tulkaa tänään keskiviikkona 15.9.2010 kuulemaan listasuosikit livenä Helsingin Tavastia Klubilla! Soitto alkaa kello 2130. Sydämellisesti tervetuloa! LISÄYS MARTTI MEDIASSA- UUTISEEN Artisti Martti Servo on tänään 15.9.2010 Ylenaikaisen Jari Mäkäräisen vieraana. Jutustelu alkaa noin klo 15.15 ja on kuultavissa pääkaupunkiseudulla radiosta, ja ilmeisesti myös jotenkin netistä. Tänään 15.5.2010 Martti vierailee myös Bassoradion haastateltavana. Tämä on kuultavissa kello 16 jälkeen pääkaupunkiseudulla taajuudella 102,8.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube