Home » LEVY TÄNÄÄN ULKONA!

LEVY TÄNÄÄN ULKONA!

Määrämittainen odotus on ohitse. Martti Servo & Napanderin uusi pitkäsoitto - "Kestävällä pohjalla!" - on tänään 8.9.2010 toimitettu kauppoihin. Ovensuukyselyjä ei vielä ole tehty, mutta luotto kotimaiseen huolintaan ja vähittäistavarakauppaan on vahva. "Uskoisimme kaikille halukkaille tavaraa riittävän", arvelee urkuri Hannu Muukkula. Järkälemäinen albumi on saanut mediassa innostuneen vastaanoton - singlelohkaisu "Nippa nappa niukin naukin" - on todistettavasti soinut radioissa. Orkesteri toivoo innostuksen tarttuvan myös kaupassakäyvään kansanosaan. Rumpali Juha Lötjösen mukaan kauppaa käydään kestävällä pohjalla: "Se on levymme nimi". Albumia voi tilata myös netitse ja imuroida bittikaupoista sieltä sun täältä. Muutaman viikon kulutta levystä julkaistaan myös analoginen LP- versio. Sen kansitaiteesta vastaa Mr. Lordi, Tomi Putaansuu. Kansikuva on suurenmoinen - se herättää muistumia taidemaalari Ilja Glazunovin suuruudenvuosilta. LP- versio on tarkoitettu juuri hänelle, jolla on jo kaikkea, tai ei mitään, tai sitten parahultaisesti. Martti Servo: "Toivomme, että viihdytte seurassamme digitaalisesti ja analogisesti". KANSANJUHLA TAVASTIALLA! Keskiviikkona 15.9.2010 Martti Servo & Napander esiintyvät Helsingin Tavastia Klubilla levynjulkistustunnelmissa. Luvassa on täyteläinen kattaus uuden levyn kappaleita, unohtamatta vanhoja suosikkeja. Mahdollisesti lavalla piipahtaa pari merkittävää vierailijaa, mutta muutoin esityksestä vastaa äärimmilleen paisutettu napanderkokoonpano. Lavalla nähdään kummatkin kitaristit - Mauno Tiira ja Antero Kyllästinen - sekä taustalaulajina/perkussiosoittajina tuoteasiamies Jarmo Perä sekä esituottaja Jokke Pirhonen. Soitto Tavastialla alkaa kello 2130, joten kannattaa olla ajoissa paikalla. Soitannon jälkeen orkesteri huutokauppaa viime kauden esiintymisasut baarin puolella. Huutokaupan tuotto kohdennetaan umpimähkäisiin kohteisiin,  pankkikortit, vekselit ja velkakirjat eivät kelpaa - varatkaa käteistä mukaan. Sydämellisesti tervetuloa Tavastialle keskiviikkona 15.9.2010!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube