Home » UUSI LEVY LOPPUSUORALLA – ULOSTULO 8.9.2010!

UUSI LEVY LOPPUSUORALLA – ULOSTULO 8.9.2010!

Napanderin uuden täyspitkän studioalbumin teko on edennyt viimeistelyvaiheeseen. Kappaleitten lopullisen miksauksen hallinnoi tuottaja Jussi Jaakonaho heinäkuun loppupuolella. "Tämän jälkeen äänilevyteollisuuden painokoneet alkavat uuvuttavan työnsä", arvioi Jaakonaho. Painoprosessi etenee siten, että valmis äänilevy julkaistaan keskiviikkona 8.9.2010. Tuolloin se on myös saatavilla alan kaupoista. Tätä ennen, elokuun toisella viikolla julkaistaan ensimmäinen single. Martti Servon mukaan singlekappaleita ei vielä ole valittu: "Lopulliset ratkaisut tehdään nopeasti lopullisen miksauksen jälkeen. Heinäkuun viimeisellä viikolla olemme tästä asiasta viisaampia, mutta yhtä kokemusta rikkaampia". CD:stä julkaistaan samanaikaisesti myös analoginen lp-levy, sekä myöhemmin syksyllä seiskatuumainen single, joka sisältää varsinaisella levyllä julkaisematonta materiaalia. PIENIÄ- JA KESKISUURIA VIDEOITA TULOSSA! Uuden toistaiseksi nimeämättömän levyn kappaleista tehdään vajaan puolen minuutin mittaisia musiikkivideoita. "Tämä on uraauurtava konsepti", arvioi videoitten leikkaamisesta, äänittämisestä sekä pakkaamisesta vastaava kitaristi Antero Kyllästinen. Lyhyitä videoita julkaistaan Napanderin kotisivuilla, Youtubessa, Facebookissa ja siellä täällä ennen varsinaisen levyn julkaisua. Ne toimivat tunnelmankohottajina ennen suurta julkaisupäivää. "Samalla ne ovat väkeviä dokumentteja tästä päivästä", toteaa rumpali Juha Lötjönen. Musiikkivideoita on tarkoitus tehdä mahdollisimman monista uuden levyn kappaleista. Lisää tietoa asiakokonaisuudesta piakkoin Martin ja Napanderin kotisivuilla!

One Response to “UUSI LEVY LOPPUSUORALLA – ULOSTULO 8.9.2010!”

 1. Temistokles sanoo:

  Kiitos Martti ja kumppanit kädenojennuksestanne – etten sanoisi bresneviläisestä poskimoiskauksesta – nykyajalle. Julkaisette 2000-luvulle ajankohtaisesti täyspitkän uutuuteenne ensi kertaa ja nimenomaan koskaan äänilevynä (vinyyli, LP).

  Muistakaa ajan eetos edelleen. Julkaisisitte uuden levynne myös C-kasettina, tuona käytännöllisimpinä autotoistoon soveltuvana tallenteena.

  Etukäteen kiittäen, nimim. ”Kauhulla Lordin taiteilemaa kantta odottaen”

 • Twitter
 • Facebook
 • MySpace
 • YouTube