Home » LEVYTYS KÄYNNISTYI SUOTUISAN VESIKATON ALLA!

LEVYTYS KÄYNNISTYI SUOTUISAN VESIKATON ALLA!

Martti Servo & Napander viettivät maaliskuun ensimmäisen viikonlopun uuden studiolevyn ensimmäisissä äänityssessioissa. -Ylitimme kansantalouden orkesterillemme asettamat tavoitteet, arvioi laulaja Martti Servo. Yhden viikonlopun aikana orkesteri äänitti 11 kappaleen pohjat. Pohjat tarkoittavat tässä lopullisia rumpu-, ja bassoäänityksiä. Lisäksi lykättiin kitaroita ja yhteislauluja useampaankin kappaleeseen.
Äänityspaikkana toimi luonnonkaunis ja kunnallistekniikaltaan äärimmäisen toimiva Petrax-studio Hollolassa. Urkuri Hannu Muukkulan mukaan turvamääräyksistä ei tingitty: -Lumikuorma katoilla oli melkoinen. Rakenteet kestivät erinomaisesti myös kattojen alta tarjoamamme äänenpaineen. Tulevalla levyllä ei vielä ole nimeä, mutta mitä todennäköisimmin se tulee sisältämään ainakin seuraavat kappaleet: "Päivää se on iltakin", "Pieni Suite", "Söpö, hiljainen", "Rivimiehet, hurraa!", "Nippa nappa ja niukin naukin", "Sydvest", "Linnunradan juoppolalli", "Tunneihminen", "Kaukalopallo", "Napanderin poijaat", "Eiköhän kiitetä Riihelää!"... Äänitykset jatkuvat huhti- toukokuun aikana määrittelemättömissä salaisissa paikoissa, minkä jälkeen ovat edessä levynkansitalkoot. Siltä kuitenkin näyttää, että levy on julkaisuvalmis alkusyksystä 2010. Ohessa muutamia tunnelmakuvia studiosta Hollolasta, ja lisää aiheesta pian näillä sivuilla!

3 Responses to “LEVYTYS KÄYNNISTYI SUOTUISAN VESIKATON ALLA!”

 1. A-M sanoo:

  Totista puuhaa nuo napanderin levytalkoot.

 2. Terppa sanoo:

  Hyvä ! ! ! Hyvää aina kannattaa odottaa…

 3. pepe le hill sanoo:

  tuskin maltan odottaa syksyä!

 • Twitter
 • Facebook
 • MySpace
 • YouTube