Home » MARTTI SERVO TELSUSSA LÄHES KAKSI KUUKAUTTA!

MARTTI SERVO TELSUSSA LÄHES KAKSI KUUKAUTTA!

Yhtenäiskulttuurin hajoamisen peräaallossa myös televisio ja sen yleisöt ovat sirpaloituneet. Nyt Martti ottaa yhden terävimmistä sirpaleista haltuunsa kokonaisvaltaisesti! Martti nimittäin vierailee pääkaupunkiseudun DINA-kanavalla näkyvässä KATO-TV:ssä reilusti yli kuukauden ajan. Aikataulu ja lähetysvirta on seuraavanlainen: 1.2.-7.2.2010 nähdään ruudussa jakso, jossa Martti ja Samuli pelaavat Suomipeliä. Kumpi mahtaa kerätä enemmän pisteitä? 15.3.-21.3.2010 ruudussa nähdään KATO-TV:n virallinen marttihaastattelu. 22.3.-28.3.2010 seuraa haastattelun toinen osa, joka lähimuistin mukaan poukkoilee riittävästi. Jaksot nähdään siis pääkaupunkiseudun DINA-kanavalla, ja niiden ensiesitys on maanantaisin klo 20:00 ja uusinta nähdään tiistaista sunnuntaihin samaan aikaan, eli klo 20:00. Jaksot ilmestyvät myös YouTubeen ja ne löytyvät kanavalta: http://www.youtube.com/user/KATOTVDINAJaksot Ottakaahan uusi media haltuun!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube