Home » MARTTI SERVO & NAPANDER JATKAA LEVYTYSTOIMINTAA!

MARTTI SERVO & NAPANDER JATKAA LEVYTYSTOIMINTAA!

Vuodenvaihde on osoittautunut merkittäväksi ajanjaksoksi suomalaisessa musiikkitaloudessa. Perinteisen savupiipputeollisuuden alasajon jatkuessa on kysyvä sormi osoittanut myös äänilevytuotannon suuntaan. Esiin on noussut monia kysymyksiä: Viileneekö vinyyliklöntti lopullisesti estäen lp-levyjen prässäyksen? Digitaalisen - binäärilukuihin perustuvan - äänenkäsittelyn saavuttaessa yhä suuremman suosion, riittääkö maailmassa tarpeeksi ykkösiä kaikille toimijoille? Nollia on aivan tarpeeksi. Näihin kysymyksiin on nyt vuoden 2010 alettua saatu Napanderin osalta myönteinen vastaus: Orkesteri on allekirjoittanut uuden levytyssopimuksen! Levy-yhtiö on sama kuin ennenkin, perinteinen ja varmakäyntinen Universal/Spinefarm. Jatkaminen samassa talossa oli luonnollinen ratkaisu. -Yhteistyömme Spinen kanssa on jatkunut jo lähes kymmenen vuotta, toteaa urkuri Hannu Muukkula. -Kalliit kilometrit ovat jo takana, silti Spine käynnistyy edelleen hyvin myös kovilla pakkasilla. Myös Spinefarmin ykköstoimija Riku Pääkkönen on tyytyväinen: -Sopimus on yksisuuntainen 1 + 1, eikä Napanderilla ole mitään asiaa farmiin. Uusi levytyssopimus merkitsee sitä, että Martti Servo & Napander on myönteisellä tavalla musaanpakotettu. Uutta materiaalia on siis luvassa kohtuullisen ajan sisällä, pitkästä aikaa myös vinyylimuodossa. Lisää Napanderin levytyskiireistä piakkoin näillä sivuilla!

3 Responses to “MARTTI SERVO & NAPANDER JATKAA LEVYTYSTOIMINTAA!”

 1. Sami sanoo:

  Huh..ny rupesi helpottaa.Jännitystä on ollut, mut tämä oli mukava uutinen. ja vinyyli on kiva.

 2. Terppa sanoo:

  Okei tätähän on jo odotettu hieno jutska.

 3. Ile sanoo:

  Olipa hyvä uutinen! Onneksi olkoon ja uutta levyä odotellessa!

 • Twitter
 • Facebook
 • MySpace
 • YouTube