Home » Martti & Moods- viihdeduo kokkaa nettiteeveessä! OSA 2

Martti & Moods- viihdeduo kokkaa nettiteeveessä! OSA 2

No niin. ohessa linkki suosittuun Rokit Kokit nettiohjelmaan, jossa Martti & Moods- viihdeduo vieraili jokin aikaa sitten. Kyseessä on siis ohjelman toinen osa. http://www.rokitkokit.fi/rokitkokit/videot/rokit-kokit-martti-servo-ja-moods-viihdeduo-osa-22 Artisti Martti Servo ja urkuri Hannu Muukkula väläyttävät kulinaristisia näköalojaan uunituoreessa RokitKokit -nettiteeveeohjelmassa. Viikate-orkesterin Kaarle Viikatteen ja Pasi Vanhatalon isännöimässä tuotteessa Martti ja Moody laittavat ruokaa, syövät ja musisoivat Helsingin Vuosaaren luonnonkauniissa maisemassa. ”Tarjolla on herkullista keittoa ja liharuokaa monessa muodossa alan kuumimpien kokkien valmistamina”, valottaa Martti.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube