Home » Martti Servo & Napander joululaulutunnelmissa!

Martti Servo & Napander joululaulutunnelmissa!

Martti ja Napander ovat ottaneet osaa legendaarisen Ipanapa- lastenlaulutyöryhmän uusimpaan päästöön: pian julkaistavalla "Ipanapan talvirieha"- albumilla orkesteri esittää kappaleensa "Joulun manteli". Kappale kertoo väkevän poljennon myötäilemänä joulurauhan odotuksesta mantelin näkökulmasta. Kappale on perinteistä Servo/Sucksdorff- sävellystyötä, ja maisteltavissa piakkoin näitten sivujen kautta. Ohessa levy-yhtiö EMI:n lehdistötiedote lyhentämättömänä. --------------- Nyt alkoi Ipanapan talvirieha! Ipanapan vauhdikkaat talvilaulut riemastuttavat koko perhettä. Ipanapa Records on marssittanut studioon tasokkaan kattauksen Suomen eturivin artisteja ja kääntänyt nupit kaakkoon. Session tuloksena on syntynyt riehakas joulualbumi, jonka parissa viihtyy koko perhe joulun odotuksesta keväthangille saakka. 2.12. julkaistava Talvilaulut-albumi on jatkoa edellisten joulujen myydyimmille lastenlevyille, Ipanapa I ja II –albumeille. Talvilaulut on Ipanapa-historian vauhdikkain ja kansainvälisin, sillä levyllä kuullaan useaa eri kieltä, liikutaan monenlaisissa rytmimaisemissa ja kuullaan myös tuttuja joululauluja Ipanapa-henkeen sovitettuna. Levyllä seikkailevat Irina, Emma Salokoski, Tuomari Nurmio, Tuomo, Paukkumaissi, Mariska, Martti Servo, Janna Hurmerinta, Kristiina Wheeler, Niko Ahvonen ja Jani & Jetsettersin solisti Jani Forsman. Sokerina pohjalla kuullaan Irina Björklundin ja Peter Franzénin duetto. Talvilauluissa paljastetaan kuka on oikea Joulupukki, ihmetellään kuinka käy, kun vaari saa vihdoin luistimet ja lähdetään keikalle keskellä jouluyötä. Levyllä myös mietitään, että mikä onkaan se paras joululahja, jos leluja on jo tarpeeksi? ---------------------- Kappale on kuultavissa Martti Servo ja Napanderin MySpace-sivustolla osoitteessa: www.myspace.com/marttiservojanapander
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube