Home » Martti & Moods- viihdeduo kokkaa nettiteeveessä!

Martti & Moods- viihdeduo kokkaa nettiteeveessä!

Artisti Martti Servo ja urkuri Hannu Muukkula väläyttävät kulinaristisia näköalojaan uunituoreessa RokitKokit -nettiteeveeohjelmassa. Viikate-orkesterin Kaarle Viikatteen ja Pasi Vanhatalon isännöimässä tuotteessa Martti ja Moody laittavat ruokaa, syövät ja musisoivat Helsingin Vuosaaren luonnonkauniissa maisemassa. "Tarjolla on herkullista keittoa ja liharuokaa monessa muodossa alan kuumimpien kokkien valmistamina", valottaa Martti. Ohjelma on kaksiosainen, ensimmäinen osa on juuri asetettu tarjolle. Siinä laitetaan ruokaa ja musisoidaan. Myöhemmin esilletulevassa kakkososassa keskitytään syömiseen ja soitetaan lisää. Myös ruokien reseptit ovat pikapuolin nähtävillä myös tekstimuodossa. Mitähän kappaleita duo mahtaa ohjelmassa esittää? Ota selvää ja seuraa tilannetta täällä: www.rokitkokit.fi Nauttikaamme!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube