Home » Martti Servo ja Napander Demotunnelmissa

Martti Servo ja Napander Demotunnelmissa

Martti Servo & Napander ovat viettäneet toukokuun viimeisen viikonlopun harjoittelemalla ja sovittamalla uusia kappaleita. “Kutsumme tätä toimintaa uusien kappaleitten demoamiseksi”, selventää urkuri Hannu Muukkula. Demoaminen tapahtui täysin julkisuudelta piilossa metsän siimeksessä. Basisti Erkka Alosen mukaan kaikki häiriötekijät sekä muut virikkeet olivat minimissä: “Saatoimme keskittyä täydellisesti uuden tuotannon salaisuuksiin”. Demoviikonlopun jäljiltä orkesterilla on plakkarissa viisi uutta Napander-originaalia. Ne ovat työnimiltään “Tunneihminen”, “Linnunradan juoppolalli”, “Eiköhän kiitetä Riihelää”, “Joulun manteli”, sekä “Kaukalopallo-rock”. Lisäksi syntyi yksi instrumentaali työnimeltään “Tiira”. Merkitseekö tämä sitä, että uusi Napander-levy on suunnitteilla? Laulaja Martti Servo vastaa: “Pidämme syksyllä uuden demosession, silloin tulevaisuus on paalutettu ja linjat selkeästi nähtävissä. Varsin todennäköistä kuitenkin on, että vuonna 2010 kuullaan uuden Martti Servo & Napander- tuotteen kovaääninen julkitulo”. Tapahtumien kulusta lisää näillä sivuilla heti tuoreeltaan tapahtumien tapahtuessa.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube