Home » Martti yllättäen vierailijana kahdella levyllä

Martti yllättäen vierailijana kahdella levyllä

Kevät on musabongarille kiireistä aikaa. Ja tänä keväänä herkkäkorville on tarjolla täysin uusia ennenkuulumattomia tulokaslajeja. Artisti Martti Servo vierailee laulajan ominaisuudessa kahdella uutuustuotteella. Tätä kirjoitettaessa julkaisuhetkensä on kokemassa Trio Orit- orkesterin singlelevy “Aamulla karanneiden hellepäivä”, jonka soololauluosuuden hoitaa Martti. “Tuliaseilla uhkaamista ei tarvittu tämän suorituksen toteuttamiseksi”. Trio Orit- tuotetta kannattaa bongailla osoitteesta http://www.myspace.com/trioorit, ja tiedustella levyliikkeistä. Toinen Martin laulusuorite on kuultavissa Ipanapa-lastenlaulutuotantoryhmän uudelta eepeeltä. Kyseessä on Liikenneturvan 70v- juhlavuoden kunniaksi toteutettu albumi, jonka muina solisteina kuullaan muun muassa Eero Raittista, Jonna Tervomaata ja Siiri Nordinia. “Olen tottunut liikkumaan liikenteessä, ja turvallisuus on koko ajan pidettävä lähituntumassa”, Martti selventää. Martin laulamassa kappaleessa tähdennetään heijastimen käytön ensisijaisuutta. Ipanapa liikenteessä julkaistaan 3.6.2009.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube