Home » Martti & Moods keikalla Radiossa !

Martti & Moods keikalla Radiossa !

Martti Servo & Moods- viihdeduo esiintyy Radio Helsingin suorassa lähetyksessä maanantaina 2.2.2009. Kyseessä on legendaarisen radiopersoonan, Njassan pitkäkestoinen ohjelma, joka alkaa kello 17 paikallista aikaa. “Oletettavasti Njassa haluaa kuulla mielipiteitämme vallitsevista asiantiloista. Sitten välillä soitamme hänen toivekappaleitaan Napanderin sävelaarteistosta”, valottaa artisti Martti Servo. Myös tunnelmat “Suuri mahdollisuus 2009″- kiertueen tiimoilta lienevät tapetilla. Ohjelma on kuultavissa radion kautta pääkaupunkiseudulla, ja netitse ympäri Suomen. Haastattelu mitä ilmeisimmin videoidaan ja asetetaan nähtäville Radio Helsingin nettiväylien kautta. Radio Helsinki 88,6 MHz http://www.radiohelsinki.fi/
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube