Home » Martti Servo & Napander mittavalle Helsingin kiertueelle

Martti Servo & Napander mittavalle Helsingin kiertueelle

Suuri mahdollisuus 2009 – Helsinki Tour Kauan odotettu viihteen megatapahtuma valloittaa Helsingin kantakaupungin musiikkipoterot helmikuun ensimmäisellä viikolla. Martti Servo & Napander toteuttavat tuolloin ”Suuri mahdollisuus 2009 – Helsinki Tour” -kiertueen! Yhdessä viikossa Napander käy läpi viiden kaupunginosan liveklubit. Aikataulu on seuraava: 3.2.2009: Semifinal, Kamppi 4.2.2009: Kuudes Linja, Sörnäinen 5.2.2009: U.Kaleva, ydinkeskusta (Martti Servo & Moods-duo) 5.2.2009: Belly, Punavuori 7.2.2009: Liberte, Kallio Näissä legendaarisissa viihtymöissä Napander on harvoinnähty vieras, vaikka yhteistä historiaa löytyykin: ”Esimerkiksi Semifinalissa äänitimme suuren osan livetaltioinnistamme ”Avatkaa ovi!” vuosituhannen alussa. Kiinnostavaa nähdä, onko pääovi vielä paikoillaan”, puntaroi rumpali Juha Lötjönen. Kannattaa seurata täydentävää ilmoittelua kellonaikojen osalta! BONUSTA KOKO RAHALLA Kiertueella lanseerataan aivan uudenlainen jäsenetupalvelu: ensimmäisenä vuorossa olevalla Semifinalin keikalla sadalle ensimmäiselle asiakkaalle jaetaan jäsenetukortit. Keräämällä jokaiselta keikalta korttiin leiman, on asiakas oikeutettu leimojen määrän osoittamaan Napander- tuotteeseen. Tarkemmat ohjeet ja tiedot bonustuotteista jäsenetukortin kääntöpuolella. Kannattaa kerätä kortti täyteen leimoja! UUSI VARAMIESKITARISTI LAVALLA ”Suuri mahdollisuus 09 – Helsinki Tour” on poikkeuksellinen monella tavalla. Muun muassa sen vuoksi, että kumpikaan orkesterin vakinaisista kitaristeista ei pääse kolmelle ensimmäiselle keikalle. Mauno Tiira lomailee tuolloin jossainpäin, ja Antero Kyllästinen on äänittämässä sydäntalven kohinaa. Varamiespalvelusta paikalle on hälytetty kitaristi Jalmari Rönkä. Jalmari on kokenut haapaveteläismuusikko, jolla on takanaan useita satoja keikkoja. “Tämä on minulle henkilökohtaisesti suuri mahdollisuus”, toteaa Jalmari Rönkä tiedotteessaan. Kannattaa bongata Jalmari alan töissä! Ja sitten lauantain Liberten keikalla onkin Antero Kyllästinen kitarassa! Sydämellisesti tervetuloa ”Suuri mahdollisuus 2009 – Helsinki Tour”:ille! Martti Servo & Napander
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube