Home » Nimitysuutisia: Antero Kyllästinen vakinaistettu Napanderiin

Nimitysuutisia: Antero Kyllästinen vakinaistettu Napanderiin

Martti Servon ja Napanderin pitkäaikainen varamieskitaristi Antero Kyllästinen on saanut vakituisen paikan Napanderista. Hänen vastuualueensa tulevat pääasiassa olemaan kitarointi ja taustalaulu. Työsuhde astui voimaan 1.12.2007. Antero on kuulunut jo vuosikausia Napanderin miehitykseen varamiespohjalta. Aina kun kitaristi Mauno Tiira on ollut estynyt edustustehtävistä, on Varamiespalvelun puhelin pirissyt, ja Antero kutsuttu paikalle. Nyt pätkätyöt ovat ohitse ja edessä ovat vakituisen työntekijän edut ja vastuut. - Lähden ihan myönteisessä hengessä vastaamaan tuleviin haasteisiin, pitkäaikainen unelmani on nyt totta, toteaa huojentunut Antero tiedotteessaan. Vakinaistaminen ei aiheuta dramaattisia muutoksia orkesterin käytännön elämään. Mauno Tiira ja Antero Kyllästinen jakavat jatkossakin työtehtäviä sopivaisuuspohjalta. - Toki joillakin keikoilla tulemme kuulemaan myös molempien kitaristien yhteissoitantaa, arvioi urkuri Hannu Muukkula ja jatkaa: - Äänityspuolella tämä tarkoittaa sitä, että Antero Kyllästinen on jatkossa mukana äänitteiden tallennusprosessissa. Ennen työsopimuksen lopullista lainvoimaisuutta, on Antero Kyllästisellä edessään kolmen kuukauden koeaika. - Tämä on kummankin sopijapuolen etu, normaalia TES-proseduuria, summaa rumpali Juha Lötjönen.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube