Home » Martti Servo & Napander Fanclub perustettu

Martti Servo & Napander Fanclub perustettu

Suomeen on perustettu uusi viihteen ja kulttuurin väkevä toimija: Martti Servo & Napander Fanclub. Fanclubin tarkoituksena on kanavoida luotettavaa tietoa ja toimintaa orkesterin musiikin ystävien parissa. Samalla se madaltaa raja-aitoja siellä sun täällä ja tarvittaessa pystyttää niitä. Martti Servo & Napander Fanclub on täysin itsenäinen ja riippumaton toimija, orkesteri osallistuu kuitenkin Clubiin suojelijan ominaisuudessa. “Seuraamme Fanclubia riittävän välimatkan päästä”, toteaa rumpali Juha Lötjönen ja jatkaa: “Laulaja Martti Servo varustautuu antamaan Fanclubille kirjallisia katsauksia matkan varrelta - myös esille tuleviin kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisuuksien mukaan”. Poissuljettuja eivät myöskään ole vuosittaiset pullakahvitilaisuudet orkesterin ja fanien välillä sopivan keikkamatkan yhteydessä. Fanclubin perustaja, porilainen Kari Klimoff toivottaa kaikki mukaan Clubin toimintaan: “On upeaa olla mukana ajamassa oikeita, kestäviä arvoja. Tervetuloa mukaan levittämään martintautia!” Fanclubin viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta www.servofanclub.com Kannattaa käydä tutustumassa!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube