Home » Martin kuukausikatsaus marraskuu -08

Martin kuukausikatsaus marraskuu -08

Uusi katsaus julkaistaan ensin tamperelaisessa Pirkanmaan Sanomat- lehdessä. Ensijulkaisun jälkeen se on tuoreeltaan luettavissa näillä sivuilla. Tällä palstalla artisti Martti Servo kertoo asioista, jotka kuukauden aikan ovat tulleet häntä lähelle.. 28.10.2008 Kansainvälinen vakoilu ja ylenmääräinen venkoilu elää ja voi hyvin. Aina löytyy ryhmiä, jotka viekkaus johtotähtenään haluavat hyötyä suomalaisesta menestystarinasta. Koko ajan joudumme puolustamaan oikeutettuja kansallisia etujamme sakset hihoihimme piilotettuina. Oli meinaan lähellä, ettei Italian kanssa päädytty tyynysotasille. Tarkoitan tätä muotitalo Dolce & Gabbanan suorittamaa provokaatiota. Minkälainen pyhäinhäväistys ja varkaus. Liiton Arkkiin ja Sampoon oli kajottu. Temppelivuorelle hiivittiin keskellä kaamosta öiseen aikaan, Marimekon kukkakuviot ryöstettiin designereittemme nukkuessa. He lepäsivät rauhallisin mielin - odottivat luonnonvaloa uusien kangastaratkovien kuosien luomiseksi. Silloin viekas brändivaras iski. 3.11.2008 Italia lienee vaatesuunnittelun suurvalta. Amisioonia riittää asusteista vettähylkiviin haalareihin. Saapasmaan tehtaat pystyvät suoltamaan uusia tyköistuvia kotelomekkoja kolmessa vuorossa. Italia on maapallon muotipoliisi, se määrää vetskarin paikan. Ehkä siksi on hyvä, että muinaisen Kansainliiton seuraajat ratkaisivat kukkakangaskiistan pienen Suomen etujen mukaisesti. Viel elää tekijänoikeuksien henki. Hyvä. Silti emme saa työntää neulaamme tyynyyn. Kolmesataa hampaisiin saakka tarranauhoitettua vaatesuunnittelijaa vahvistettuna viidenkymmenen muotoilijan motorisoidulla saumuriyksiköllä on edelleen valmiudessa Hangon satamassa. 10.11.2008 Eikö tämä lopu koskaan. Nyt vaikuttaa todella pahalta täällä. Pikku-uutinen tästä kertoi ja pienellä äänellä tässä on myös edettävä. On pyrittävä laatimaan salainen lisäpöytäkirja ja kaava-arkki, jossa määritellään kotomaamme sisällöntuotannon etu- ja taikapiirit. Nimittäin tästä huhutaan: Venäjä on varastanut Suomen armeijan maastopukukuosit! Voiko olla totta. Kukkakuvioitten jälkeen viedään maastokuviot! Miten käy tsuhnan? Onko maamme joutumassa kahden miehustan sotaan? Molemmat lahkeet lepattavat uhkaavasti. Ovatko Italia ja Venäjä liittoutuneet pitkänkantaman jousto-ompeleeksi tavoitteenaan vaatesuunnittelumme näivettäminen? Lähden välittömästi neuvottelumatkalle Moskovaan. Valtuuteni ovat saumattomat.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube