Home » Martti Servo onnittelee Martti Ahtisaarta !

Martti Servo onnittelee Martti Ahtisaarta !

Artisti Martti Servo onnittelee presidentti Martti Ahtisaarta 10.10.2008 Nobelin rauhanpalkinnon johdosta. Julkaisemme ohessa Martti Servon tiedotteen lyhentämättömänä: “On suurenmoista, että peräänantamaton ja näkemyksellinen, vuosikymmeniä jatkunut työ maailmanrauhan puolesta viimein palkitaan ansaitsemallaan tavalla. Nobelin rauhanpalkinto ei voisi mennä oikeampaan osoitteeseen. Onnittelemme presidentti Ahtisaarta suurenmoisen kunnianosoituksen johdosta, ja toivotamme hänelle jaksamista uusien haasteitten parissa. Rauhantyössä riittää tekemistä. Martti Servo & Napander” (Martti Servo & Napander julkaisi keväällä 2008 singlelevyn “Rauhantekijä”. Kappale kertoo presidentti Martti Ahtisaaren urasta maailman kriisipesäkkeissä.)
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube