Home » Hannu ”Moody” Muukkulalla varamies syyskussa

Hannu ”Moody” Muukkulalla varamies syyskussa

Syyskuu on mahtavaa aikaa muusikkobongarille. Tuolloin on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa lintutorni ja havainnoida täysin uutta lajitulokasta, urkuri Hannu Muukkulan tuuraajaa! Syyskussa Hannu liihottelee loman merkeissä ympäri maailmaa, ja varamies Kustaa Ylänkö tekee pesän Moodyn kioskiin. Mistään käenpojasta ei ole kysymys, Hanski palaa työpisteeseensä loman jälkeen lokakuun toisella viikolla. -Kustaa pitää kioskissa peruslämmön ja yösähkön päällä, toteaa urkuri Hannu Muukkula. Pari Sanaa Kustaa Ylängöstä. Hänellä on takanaan useita tuhansia musiikkisuoritteita ympäri maailmaa. Silti pesti Napanderissa on suuri mahdollisuus ja käänteentekevä lottovoitto: -On upeaa päästä seuraamaan suomalaista musiikkibisnestä tältä tasolta, Kustaa muotoilee tiedotteessaan. Pyrimme liittämään valokuvan Kustaa Ylängöstä näille sivuille jossain vaiheessa mahdollisimman pian. kustaa
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube