Home » Martin kuukausikatsaus huhtikuu -08

Martin kuukausikatsaus huhtikuu -08

Uusi katsaus julkaistaan ensin tamperelaisessa Pirkanmaan Sanomat-
lehdessä. Ensijulkaisun jälkeen se on tuoreeltaan luettavissa näillä
sivuilla. Tällä palstalla artisti Martti Servo kertoo asioista, jotka
kuukauden aikan ovat tulleet häntä lähelle. 14.3.2008 Toimeentulo ja ylenpalttiset taloudelliset voimavarat kiinnostavat. Miten maksimoida henkilökohtainen kassavirta ja miten sen voi tehdä turvallisesti? Voiko kassavirtaan hukkua ilman paineilmalaitteita? Jos pelkällä snorkkelilla yrittää uiskennella, meneekö ecuja huohotusputkeen ja putki tukkoon? Raha vaikuttaa sosiaaliselta toimijalta, laumasielulta, joka etsii kaltaistansa seuraa. Raha on menossa rahan luokse. Aion liftata kyytiin. 26.3.2008 Meikäläisellä on  tässä ollut peukku pystyssä jo pari viikkoa, mutta vastoin odotuksia, ei kyytiä tunnu irtoavan. Liikennesuorite on pahasti pakkasen puolella. Yllättäen yritykseni tekstiviestien massamyynnistä on vetänyt vesiperän. Tämä tuntuu käsittämättömältä. Uutisista kuulemani perusteella oletin alalla olevan valtavasti kasvupotentiaalia. Käsiä ei tarvitse liata rasvaan kunhan pitää kännykän näytön puhtaana. Menestys on kuitenkin kiertänyt hankkeeni kaukaa. Maakunnallisesti räätälöidyt skandaalinkäryiset tekstiviestisarjani eivät ole kiinnostaneet printtimediaa.  Ala ei vaikuta runsaudensarvelta. Esimerkiksi Lempäälä-aiheisista törkyviesteistä ei paikallislehdistössä tarjottu latin latia. Yhtään myönteistä julkaisupäätöstä ei ole tehty.  Nettihuutokauppa vaikene tuotteestani kaikilla kielillä. 3.4.2008 No nyt alkaa tapahtua. Ryhdyn universumin ainoaksi bonus-miljonääriksi. Resepti menestykseen on yksinkertainen: teen kaikkien pirkanmaalaisten päivittäistavaraostokset omakustannehintaan. Sanotaan, että heitä on näppituntumalla 100 000 henkeä. Jos jokaisen ostosten arvo on 10 euroa vuorokaudessa,  kertyy siitä heti kättelyssä miljoonan euron ostokset. Vuodessa minulla on SOK:n omistaja-asiakkaana mittaamaton määrä bonuksia. Itseasiassa. Miljonääriksi pääsen vajaassa viikossa viiden prosentin korolla. Jatkossa voin palkata lisää väkeä töihin ja laajennamme toimintamme valtakunnalliseksi. Lopulta olen monopoliasemassa ja teen kaikkien suomalaisten ostokset 24 tuntia vuorokaudessa. Imuroin bonukset koko suomenniemeltä. Tämä on pettämätön suunnitelma. Avasin jo rinnakkaistilin SAMPO-pankkiin. Siellä varani pysyvät varmassa tallessa rajoitetun nosto-oikeuden ansiosta.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube