Home » Uusia videoita nähtävissä – Musaa kuultavissa

Uusia videoita nähtävissä – Musaa kuultavissa

Napanderin uudet audiovisuaaliset tuotteet on asetettu halukkaitten monitoroitaviksi internettiin. Orkesteri on toteuttanut kaksi uutta videota yhteistyössä kouvolalaislähtöisen Videoframe-tuotantoyhtiön, sekä Spinefarm-levy-yhtiön kanssa. “Rauhantekijä” on nyt nähtävissä levy-yhtiömme YouTube kanavalla. osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=DpAZYeMAAck Sekä “Rauhantekijä”-, että “Ufo tarjosi kaakaon”- videot ovat nähtävissä myöhemmin myös orkesterin myspace- sivuilla osoitteessa www.myspace.com/marttiservojanapander. Samoilla sivuilla on “Rauhantekijä” kuultavissa myös pelkkänä musiikkina. “Rauhantekijä”-videolla orkesteri vierailee presidentti Martti Ahtisaaren jäljissä muun muassa Afrikassa. “Ufo tarjosi kaakaon” väläyttää käyttökelpoisia vinkkejä elintarvikehuolinnan maailmaan. Useiden televisiokanavien uskotaan olevan kiinnostuneita tuotteista.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube