Home » Martti Servolta kunnianosoitus Martti Ahtisaarelle

Martti Servolta kunnianosoitus Martti Ahtisaarelle

Martti Servo ja Napander toteuttavat tänä keväänä musiikillisen hatunnoston. Huhtikuussa julkaistava “Rauhantekijä” cd-single on lippaanveto ja kumarrus yhdelle kansainvälisimmistä suomalaisista. Presidentti Martti Ahtisaari on tällä kertaa orkesterin laulun aiheena. “Taannoinen Nobelin rauhanpalkinto meni sivu suun, mutta nyt tulee Martille musaa!”, toteaa artisti Martti Servo. Eteenpäin puskevassa kappaleessa käydään läpi Ahtisaaren uran vaiheita Namibian rauhanneuvotteluista Indonesian Acehiin. “Jätimme Kosovon käsittelemättä, koska siellä on tilanne päällä”, toteaa rumpali Juha Lötjönen. Huhtikuussa kauppoihin ilmestyvä single enteilee toukokuun puolessa välissä julkaistavaa kokoomalevyä. “Hittirähinä 1″ -niminen tuplakokooma tulee sisältämään 36 laulua. Luonnollisesti kokooma sisältää myös “Rauhantekijän” sekä toisen uutuuskappaleen, “Iloisen alaisen”.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube