Home » Martin kuukausikatsaus helmikuu -08

Martin kuukausikatsaus helmikuu -08

Uusi katsaus julkaistaan ensin tamperelaisessa Pirkanmaan Sanomat-
lehdessä. Ensijulkaisun jälkeen se on tuoreeltaan luettavissa näillä
sivuilla. Tällä palstalla artisti Martti Servo kertoo asioista, jotka
kuukauden aikan ovat tulleet häntä lähelle. 18.1.2008 Aion lähestyä Oy Veikkaus Ab:tä tärkeällä asialla. Mielestäni Suomen kansa tarvitsee uuden koko perheen uhkapelin. Se on nimeltään Sääruletti. Uskon herra ja rouva Veikkauksen vievän tämän idean käsistäni kuumille kiville. Sääruletin avulla synkkiin ja suttuisiin päiviin kyllästyneet kansalaiset saavat helpotusta, ja oikein veikanneet pikkaisen rahaa. 21.1.2008 Sääruletissa Suomi on jaettu 37:ään alueeseen. Pirkanmaa on yksi alue ja sen numero olkoon 8. Perjantai-illan suorassa arvonnassa rulettityttö pyöräyttää rulettia. Herne pomppii ja pysähtyy vaikkapa juuri numerolle kahdeksan. Tätä ennen on Venäjältä ostettu kaikessa hiljaisuudessa kemikaaleja varastoon. Kunnon tavaraa, ei mitään lantrattua light-salpietaria. Niitä samoja aineita, joita levittämällä vuonna 1980 juilittiin Moskova aurinkoiseksi Olympialaisten avajaispäivänä. Sääruletin televisioidun tuloksen selvittyä ryntää laivueellinen Lapin lennoston Hornetteja yökylvöihin lohkolle numero 8. Korkeapaineisen kemikaalisumutuksen avulla paistaa Pirkanmaalla aurinko takuuvarmasti Säärulettia seuraavina lauantaina ja sunnuntaina. 12.2.2008 Pirkanmaalle koituu melkoinen turistitulva tuona viikonloppuna - muistakin maakunnista halutaan tulla nauttimaan selkeistä näkymistä. Ja tämä on oleva piristysruiske koko alueen elinkeinotoiminnalle. Säärulettitytön valitsemiseksi järjestetään vuosittainen kilpailu. Tästä kansakunta saa tuoreen julkkiksen. Tämä lisää lehdistön irtonumeromyyntiä, mikä antaa myönteisen signaalin sinne tänne. Sääruletista muodostuu koko kansakuntaa yhdistävä win-win -tilanne. Asia lieneekin herra ja rouva Veikkauksen osalta selvä. Koko perheen uhkapelin toteuttamiseksi tarvitaan kuitenkin valtion säänohjauspolitiikaa. Suosittelen ministereille Kanerva ja Väyrynen merkitävää toimenpidemäärärahaa, sekä neuvottelumatkaa Moskovaan kemikaalikaupoille. Nyt toimintaa.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube