Home » Martilta ja Napanderilta kokooma !

Martilta ja Napanderilta kokooma !

UUDET KAPPALEET TÄYDENTÄVÄT HISTORIALLISEN KOKONAISUUDEN! Martti Servo ja Napander jatkavat vahvojen julkaisujensa sarjaa. Kevät on perinteisesti ollut orkesterille ulostulojen ajankohta - niin tälläkin kertaa. Viime keväänä toteutettiin “Täältä pesee!” -albumikokonaisuus, nyt jälkiä siistitään pidemmällä aikajanalla kokoomalevyn voimin. Toukokuun 2008 puolivälissä julkaistava kokooma tulee sisältämään näytteitä orkesterin koko uralta ja jokaiselta levyltä. Musiikkia tuotteella on laidasta laitaan ja niin paljon kuin mahtuu. Kyseessä on kattava retrospektiivi, joka samalla luotaa orkesterin nykytilaa: levylle tallennetaan myös pari uunituoretta kappaletta. Napander haluaa näin osoittaa, että minnekään ei mennä, asiantilat säilyvät. - Tämä on tärkeää nykyisessä jatkuvan muutoksen maailmassa. Uudet kappaleemme osoittavat, että orkesteri on edelleen sivulla yksi ja sen ensimmäisessä kappaleessa, summaa basisti Erkka Alonen. Uudet kappaleet ovat todennäköisesti nimeltään “Rauhantekijä”, sekä “Iloinen alainen”. Kokoelmalevyn nimi sekä tarkka julkaisuajankohta selviävät myöhemmin tänä keväänä näillä sivuilla.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube