Home » Martin kuukausikatsaus lokakuu -07

Martin kuukausikatsaus lokakuu -07

Uusi katsaus julkaistaan ensin tamperelaisessa Pirkanmaan Sanomat-
lehdessä. Ensijulkaisun jälkeen se on tuoreeltaan luettavissa näillä
sivuilla. Tällä palstalla artisti Martti Servo kertoo asioista, jotka
kuukauden aikan ovat tulleet häntä lähelle. 6.10.2007 Huhhuh. Täytyy pitää kaksin käsin tuolista kiinni. Pikkuisen viskoo. Sen verran käy tuuli pään läpi, että raskasrakenteisempikin henkilö helposti ajelehtii pyörteen suuntaisesti. Nyt on uskonasiat mielessä. Harvemmin tulee tämmöistä tuumituskailtua. Mutta nyt on pakko. Uskontojen molskilla käy mäiske, öljyttyihin sieluihin käydään kiinni, mutta ne peijakkaat muljahtelevat. Ei pidä Jeesuksen lukko, Muhammedilla niskalenkki lipsahtaa. Pitääkö kenenkään ote? Kyllä pitää. Nääs nyt on molskille ilmestynyt uusi Ukkola. Ja sillä on kunnon junttaote länsimaisesta sielusta. 18.10.2007 Näin olen minä asian funtsinut. Se on tämä ilmastonmuutos uusi maapallonlaajuinen hurmosliike ja superlahko. Siinä jää Löyhkä-Paavo Ruotsalainen kakkoseksi, kun oikein ruvetaan koittamaan. Sen korkein jumaluus on kasvihuoneilmiö, ja ylipappinsa sai justiinsa Nobelin rauhanpalkinnon. Tämä Al Gore. Al saarnaa, jotta jos ei kasvihuoneilmiötä palvele oikein, seuraa vedenpaisumus ja maailmanloppu. Perinteiset menot siis tiedossa niskuroijalle. Kadotus näkyy sumuvalojen kantaman päässä, ja vauhti on kova. Uhrina voi uskovainen vaikka sammuttaa stereoiden punaisen valmiusvalon ja hankkia kompostorin. Näin ihmiskunnalla on mahdollisuus lunastaa pelastus. Ja globaalien ilmastobiennaalien herranhuoneissa ovi käy taajaan eivätkä kaikki halukkaat mahdu sisälle. Alkaa hirvittää. 30.10.2007 Noniin. Eihän tässä hätää mitään. Kaikki uskonnot kertovat valituilleen ohjeita siitä, kuinka elää hyvä elämä. Niin tämäkin. Minä aloittelen uhrimenot sytyttämällä saunanuunin uudella tavalla. Ennen pistin tuohisia suht pohjalle, nyt sytyttelen puut yläneljänneksestä. Sillälailla ilmaan johtuu vähemmän kakkapartikkeleita.
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube