Home » Martti Servo & Napander historiallisissa tunnelmissa: Keikkaperuutus on tosiasia!

Martti Servo & Napander historiallisissa tunnelmissa: Keikkaperuutus on tosiasia!

Martti Servo ja Napander toteuttivat sunnuntaina 17.6. lajissaan ensimmäisen keikkaperuutuksen kotimaan kamaralla. Seinäjoen Provinssirockin päätösklubin esiintyminen jouduttiin perumaan ilmiselvien syitten vuoksi. -Olo on tämän jälkeen helpottunut ja jännittävän historiallinen, toteaa laulaja Martti Servo analyysissään. Napanderin 10-vuotisen uran ainut peruutus tätä ennen tapahtui keväällä 2007 Yhdysvalloissa. Tuolloin duoveto Minneapoliksessa peruttiin, koska Martti ja Muudi juuttuivat lumimyrskyyn Kalliovuorilla. Kotimaan kentällä syyt ovat tyypillisemmät: rumpali Juha Lötjöstä pitkään vaivannut flunssa äityi sunnuntaina väkeviin mittoihin. -Torniosta Seinäjoelle mentäessä olo muuttui rapeaksi, Juha summaa. Pistäytyminen Oulun upeassa yliopistosairaalassa varmensi asian - tohtori määräsi kovennettua lepoa koko viikoksi pillereillä tiukennettuna. Tilannetta läheltä tarkkailleen urkuri Hannu Muukkulan mukaan kupletin juoni on nyt selvä: -Juha räkii ja lepää. Pikaista paranemista juhannuksen keikoille Dyny!
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • YouTube